Sergio Tee

House Plaza DJ Sergio Tee


House music stroomt door de aderen van Sergio Tee. Club sounds van vroeger en nu in heerlijke (re)mixes verwerkt samen met een energieke uitstraling en act is het de ultieme mix voor een entertainment spectakel van de avond of evenement.

Music Genre

House, Deep House, Back 2 Back

 

Lees meer...

Kubes

House Plaza DJ Artiest Kubes

Kubes allround DJ met voorkeur voor Urban House, R&B, Eclectic, House.

Muziek Style
Urban House, R&B, Eclectic, House

 

Lees meer...

DJ GeneriS

DJ GeneriS House Plaza DJ

Trancy invloeden zijn verwerkt in iedere set van DJ GeneriS. Tiësto en Armin van Buuren tracks en sounds, van vroeger tot nu. Energieke en uplifting house sets afgewisselt met commerciële tracks. Veel populaire knallers zal het publiek doen opzwepen en tevreden doen stellen.

Music Genre

House, Deep House, Tech House, Progressive, Trance, Back 2 Back

 

Lees meer...

Jasper Algera

House Plaza DJ Jasper Algera

Jasper Algera is een talentvolle en allround house DJ met een eigen zomerse sound in zijn sets. Zijn muziek heeft een breed bereik en daarmee is hij zeer breed inzetbaar, van clubs tot buitenevenementen en van studentenverenigingen tot winkelopeningen.

Muziek Stijl
House, Latinhouse, Deephouse, Progressive House.

Lees meer...

DJennah

House Plaza DJ Artiest DJennah

DJennah blinkt uit in haar sterke act en vrouwvriendelijk muziek sets. Met vette club bangers zet zij altijd de juiste toon op ieder feestje.

Muziek Style
House, Latin, Progressive, EDM, Moombaton en Urban.

Lees meer...

Jethro Galung

House Plaza DJ Artiest Jethro Galung

Jethro Galung van warme Deephouse met vocals om de avond te starten tot mooie stevige Progressive-house voor de mooiste hoogtepunten van de avond.

Muziek Style
House, Deephouse

 

Lees meer...

Brothers in the Booth

House Plaza DJ Brothers in the Booth

Echte house waar de warmte vanaf straalt! Tijdens een optreden van ‘Brothers in the Booth’ wordt je meegenomen op een internationale reis langs hete techhouse, spetterende ‘Big Room’ en vanzelfsprekend de vocale house-knallers waar iedereen op zit te wachten.

Muziek Style
House, tech house

Lees meer...

Marco BergmanMarco Bergman is een getalenteerde DJ en producer; zijn house sets laten je dansen tot je voeten niet meer kunnen. Zijn energieke performance brengt het publiek gauw in de juiste staat. Dansbare en uplifting house music is de juiste omschrijving van zijn muziekstijl en staat gelijk aan een fantastische sfeer in de clubs.

Muziek Style

House, Deephouse, soulfull house

 

Lees meer...

Blondt

House Plaza DJ Blondt

Blondt is een jongedame die als danseres gestart is in de House scene en later zelf is gaan DJ-en. Met haar muzikale talent en knappe voorkomen zet zij iedere keer weer een hoogwaardige act neer. 

Muziek Style
House, Tech-House Music, Commercieel House

Lees meer...