Marco BergmanMarco Bergman is een getalenteerde DJ en producer; zijn house sets laten je dansen tot je voeten niet meer kunnen. Zijn energieke performance brengt het publiek gauw in de juiste staat. Dansbare en uplifting house music is de juiste omschrijving van zijn muziekstijl en staat gelijk aan een fantastische sfeer in de clubs.

Muziek Style

House, Deephouse, soulfull house

 

Biografie

Marco Bergman ontwikkelde zijn gevoel voor muziek al op jonge leeftijd. Hij kreeg inspriratie van zijn vader die de piano bespeelt. Marco Bergman wilde zelf ook piano gaan spelen en dat werd zijn eerste ervaring met muziek. Op een leeftijd van 17 jaar nodigde Marco zijn beste vriend hem uit om te komen DJ-en op een nieuw aangeschafte DJ set. Dit was de start van zijn DJ carierre.

Binnen korte kreeg Marco Bergman zijn eerste boekingen op verschillende gigs. Hij startte als resident DJ in Club "Lorre" in Delft en is nog steeds één van de resident DJ's van deze club. Zijn stijl en vaardigheden werden steeds beter en het resultaat was nog een aantal resident DJ posities: Club " ‘t Packhuys" in Vlaardingen en Club "Speakers" in Delft. Vele studenten kennen hem van de welbekende "studenten feesten". Marco Bergman is ook gevraagd op te treden voor verschillende radiostations zoals Veronica (V-Radio), Stadsradio Delft (Flavourables In The Mix Guestmix) en Eclectic Radio.

Door verschillende muziek stijlen te combineren zoals: techhouse, progressive en (electro)house heeft hij al vele voeten op de dansvloeren doen rocken. Op productie gebied heeft Marco Bergman samen met John Co samengewerkt, de track " Maya" is inmiddels ge-released op Veth Music. Marco Bergman produceert ook solo en tot nu toe gaat dat erg goed. Zijn tracks Be Dancin' , Be Somebody, Stardust and Pushin’ Forward zijn ge-released en vele zullen volgen in de toekomst.

Muziek

 

Latest tracks by Marco Bergman

Meer informatie:
www.djmarcobergman.nl 

Boek deze DJ voor uw evenement.